Дуга изазов


 

Поштовани родитељи, током претходне недеље смо покушали да путем вибер и осталих група, постављањем различитих садржаја олакшамо прве дане без вртића. Наши васпитачи/медицинске сестре, васпитачи се труде да свакодневно осмишљавају садржаје, задатке и позиве за заједничке  игре и истраживање. Садржаје ћете добијати путем вибер и осталих група које имате са васпитачима на исти начин шаљите и ви нама идеје, предлоге..Пратите нас и учествујте са нама у игри.

                                                                                                           Мирјана Николић

Да ли сте за ДУГА изазов? Широм света кружи Једана лепа идеја – хајде да направимо дугу и залепримо је на свој прозор! Нацртајте, налепите, украсите, обојите..Пустите машти на на вољу! Пустите прво у акцији! Уз дугу можете написати “ОСТАНИТЕ КОД КУЋЕ” или нешто по дететовој жељи. Или заједно са дјететом. Или ће једноставно бити дуга. Дечица ће сигурно бити продужена Дуга представити продукт и оптимизам, веру да ће бити и после овог тмуроног периода почастити лепи и веселити се дани Неки људи, а који не могу да остану свој добар кум, ако га мало позитивно искористимо.
Окачите радове својих фотографија на прозору, да бисте могли видети више рашири ову лепу идеју. Подастаните пријатељима свог примера да учите историју.

 

Группа монтесоров која вам је предложена да би вам помогла катарица научите песму.

pixlr

 

Скупина Монтесора коју предлажете да све све игре можете да примените у кући и дворишту. Да бисте се поздравили, слали слагалице, доминирали, направили колаче и поделели да бисте их поново разумели, научили сте да учествујете у универзитету, да бисте могли да напишете духовност и схватите кјугу шала … 

pixlr_20200403133236677

ДА БУДЕТЕ ЗДРАВИ И СТВАРАТЕ ДИВНЕ УСПОМЕНЕ !!!